20. MEĐUNARODNI SAJAM INFORMATIVNO-BIROTEHNIČKE OPREME

Biro oprema, mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program.
Radno vreme

10:00-18:00 - za posetioce
09:30-18:30 - za izlagače

Hale
Hala 4
Organizator

BEOGRADSKI SAJAM

Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 2655-831
Fax: +381 (0)11 2655-831

e-mail: biroexpo@sajam.rs

Projektni tim

Aleksandar Pavić, šef projekta

Opis sajma
Sajam BIRO-EXPO postao je najznačajnije tržište u regionu na kome se predstavlja i sa koga se nabavlja kako najsavremenija oprema i materijali potrebni za opremanje i rad poslovnih prostora, tako i poslovna galanterija i pokloni pred nastupajuću Novu godinu.
Izlagači – proizvođači, zastupnici i uvoznici kancelarijske opreme, materijala i poslovne galanterije upoznaju posetioce – poslovne ljude iz kompanija različitih delatnosti, predstavnike državne uprave, komora, velikih javnih sistema, trgovinskih lanaca, kao i vlasnike knjižara i široku publiku sa najnovijom ponudom eksponata domaćih i stranih tržišnih lidera.
Robne grupe
  • KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ – stolovi, stolice i fotelje, plakari i ormari, police, table za prezentaciju itd.
  • BIRO MAŠINE I PRIBOR – fotokopiri, faks mašine, štampači, multifunkcionalne mašine, kompjuteri, laptop uređaji, telefoni, mašine za plastifikaciju, mašine za povezivanje i koričenje, uništivači papira, projektori, diktafoni, bušači hartije, heft mašine itd.
  • KANCELARIJSKI MATERIJAL – papir i papirna konfekcija, tabuliri, registratori, data mape, pisaći pribor, toneri, termo rolne, riboni, diskete, folije itd.
  • POSLOVNA GALANTERIJA I POKLONI – rokovnici, poslovne tašne i neseseri, organizeri, luksuzni pisaći pribor, albumi za vizit karte, novčanici, upaljači, satovi, privesci za ključeve, reklamne majice i kačketi,kravate, marame, kišobrani itd.
  • DEKORATIVNI PROGRAM – dekorativne kese i kutije, čestitke i pozivnice, novogodišnja i uskršnja dekoracija, party dekoracija itd.
  • FOTO PROGRAM – fotoaparati, kamere, memorijske kartice, kablovi, repromaterijal, foto-albumi, torbice i prateća oprema.
Statistika manifestacije
2009.
Broj izlagača: 78
Domaćih: 78
Stranih:  
Zemlje učesnice:
Zatvoreni prostor: 4.523 m2
Otvoreni prostor: -
Broj posetilaca: 120.092 (zbirni podatak za četiri sajma - KNJIGA, BIRO-EXPO, UČILA I ZVONCE, koji se održavaju u istom terminu)
Nagrađivanje
Nagrada je "DIPLOMA ZA DIZAJN PROIZVODA".
Download

Prijava za izlagače (PDF)