Predstavljamo izlagače

22.09.2011.

JP SLUŽBENI GLASNIK, Beograd


Data/Images/slglasnik_m.jpgOd rukopisa do štampanog primerka i dostave, uz poštovanje najviših standarda kvaliteta, način je na koji JP SLUŽBENI GLASNIK tradicionalno sarađuje sa svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Savremena štamparija ovog javnog preduzeća ima veliki kapacitet, a konkurentna je zahvaljujući kvalitetu, efikasnosti, tržišnim cenama i poštovanju dogovorenih rokova. Glasnik kontinuirano pomera granice u oblasti pružanja štamparskih usluga, prati razvoj ove grane i ulaže u nove tehnologije.

Ovogodišnja novina je CTP mašina za izradu ofset ploča, za osnovnu pripremu u elektronskoj formi. Reč je o mašini Kodak Magnus 800 Quantum, koja izrađuje ploče i montira ih na željeni format, pri čemu se dobija kvalitet identičan pripremljenom materijalu. U jednom satu mašina izrađuje 40 ploča. Pre izrade samih ploča pravi se probni otisak na proof papiru, na Epson Stylus Pro 9880 i HP printovima.


 

CARDS PRINT, Pančevo


Data/Images/cardsprint_m.jpgSvoju zanimljivu i veoma aktuelnu ponudu na GRAFIMI  predstavlja CARDS PRINT iz Pančeva. Pored velikog broja štampača različitih namena, okovratnih traka i ID držača kartica, najatraktivniji deo proizvodnog programa ovog preduzeća svakako su same kartice. One se danas koriste „na svakom koraku“, a CARDS PRINT potrošačima nudi kartice najrazličitijih vrsta.

Kartice iz Loyality programa namenjene su kompanijama koje žele da izgrade prijateljski i lojalan odnos sa svojim klijentima, a potrošači dobijaju sopstvene čip kartice sa logotipom firme, na kojoj skupljaju poene i ostvaruju različite popuste.

Gift kartice su jedan proizvod više u određenoj kompaniji, ali proizvod koji prodaje ostale proizvode. Preduzeća koja u svojoj ponudi imaju ovaj proizvod povećavaju svoj promet i 40 odsto. Dodatna pogodnost je što prodajom ovih kartica dobijaju novac za proizvode koje nisu prodali. Korisnici ovih kartica uglavnom postaju i Loyality potrošači, a 70 odsto ljudi troši veći iznos od onog dobijenog na kartici.

U ponudi su i najrazličitije ID kartice – štampane, sigurnosne RFID, čip kartice sa sigurnosnim kodom, ID kartice sa smart tehnologijom za siguran pristup podacima.


 

CENTROPAPIR PLUS, Sremski Karlovci


Data/Images/centropapir_m.jpgUz mašine i opremu za tampon štampu, sito štampu i zlatotisk, CENTROPAPIR PLUS tržište snabdeva i rezervnim delovima, opremom, kompletnim repro i potrošnim materijalom. Poseban segment usluga je servisiranje svih mašina.

Ovo preduzeće za proizvodnju, štampu i trgovinu kontinuirano prati dešavanja u grafičkoj industriji i uvodi inovacije koje doprinose boljem i kvalitetnijem radu. Ovogodišnja tehnološka novina je iz oblasti tampon štampe i predstavlja novu generaciju uređaja. Reč je o tampon mašini koja radi rotacionu štampu preko celog obima neravnih predmeta, kao što su štampanje na kompletnom obimu olovaka, labela za usne, uglova za završne lajsne za laminat. Mašina ima mogućnost i štampanja brojeva i drugih oznaka na točkićima za merne satove – vodomere, strujomere, gasomere...


 

ETIKETA TISKARNA, Slovenija


Data/Images/etiketatisarna_m.jpgIskustvo duže od pola veka, stalne inovacije, usavršavanje i širenje proizvodnog programa, učinili su da prva asocijacija na proizvode slovenačke ETIKETE bude – kvalitet. Tome doprinosi i poslovanje sa pouzdanim i lojalnim partnerima, briga o ekološkoj zaštiti, politika štednje energije. Kompletan posao preduzeća podeljen je u tri programa, ali je ponuda izuzetno raznovrsna tako da se njihovi proizvodi mogu koristiti u svim industrijama.

Specijalizovani su za grafičku, sito i roto štampu na tekstilu. Svoje proizvode izvoze u više od 30 država Evrope i Amerike, zatim u Hongkong i Brazil. Fabrika koristi najsavremenije tehnologije, a proizvodi ispunjavaju sve EKO standarde.

ETIKETA TISKARNA je vodeći proizvođač EKO-transfera u sitoštampi u Evropi. Posebno su specijalizovani za sitoštampu u takozvanim BLOCK transferima i opremanje odevnih predmeta farbanim sublimiranim bojama.


 

GRAPHCOM


Data/Images/grafcom_m.jpgJedna od vodećih kompanija koja srpsko tržište snabdeva opremom i materijalom za digitalnu štampu. GRAPHCOM nastoji da za svoje klijente obezbedi sve potrebne artikle, da mašine i materijali budu visokog standarda i da im omogući kompletnu uslugu – od pripreme, preko obrade, do finalnog proizvoda u štampanoj komunikaciji.

Seiko V-64s je novina na ovogodišnjem Sajmu grafičke i papirne industrije. Reč je o šestobojnom color printeru, idealnom za srednju i manju proizvodnju, a zahvaljujući EG-outdoor mastilima bez mirisa pogodan je čak i za kancelarijsko okruženje. Koristi rolne širine do 162,6 centimetara, a ima rezoluciju 720 dpi. Prednost mu je i nova Smart pass 2 tehnologija za smanjenje bendinga. Poseduje standardni sistem sušenja i namotavanja, a održavanje glave je automatsko.

Primenjuje se u izradi natpisa, bilborda, postera, banera za spoljašnju i unutrašnju primenu, autografika i u mnogim drugim situacijama.


 

MIKRO ASU, Beograd


Data/Images/mikroasu_m.jpgInternacionalno trgovinsko preduzeće koje uvozi i prodaje materijale i mašine za sve tipove štampe i izradu reklama. Posluje na teritoriji Srbije, Bugarske i Makedonije. Za svoje partnere MIKRO ASU je izabrao najveće svetske proizvođače mašina i materijala, prepoznatljive po kvalitetu i stalnoj inovativnosti. Posebnu pažnju posvećuju tehničkoj podršci za sve tipove mašina koje imaju u ponudi, a imaju i tim sertifikovanih servisnih inženjera.

Novina na 33. GRAFIMI je PVC folija koja se lepi na transparentne površine - staklo ili akrilne ploče, a koristi se za projektovanje animacija. Površina na koje se lepi ova „GlassMovie“ folija može biti i nepravilnog oblika, što ovaj proizvod dodatno čini jedinstvenim.

Slike na ovoj foliji su visoke rezolucije i omogućuju veliki kontrast boja, vidljive su i jasne i sa distance, nezavisno od oblika i veličine.


 

DUNAV PAPIR, Beograd


Data/Images/dunavpapir_m.jpgNa tržištu Srbije DUNAV PAPIR prisutan je od 2006. i ove godine obeležio je petogodišnji jubilej. Preduzeće posluje u sastavu grupe PaperlinX, koja je vodeći svetski distributer grafičkih i kancelarijskih papira.

Pored sopstvenih robnih marki grafičkih papira – Hello, Core i On, kao i kancelarijskih papira – IBM, Motiff i Real copy, preduzeće u ponudi ima i širok asortiman visokokvalitetnih papira renomiranih evropskih i svetskih proizvođača. Zahvaljujući neprestanom osluškivanju tržišta, DUNAV PAPIR je prepoznatljiv po visokom kvalitetu proizvoda.

Pored arhivskih i muzejskih materijala, u ponudi ovog preduzeća nalazi se nekoliko vrsta papira – grafički, ekskluzivni, specijalni premazni i fotokopir papiri.


 

PERINS INŽENJERING, Novi Sad


Pod parolom „Najbolji prijatelj vaše kancelarije“ PERINS INŽENJERING iz Novog Sada posluje već šest godina. Ovo preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge reciklira tonere, prodaje originalne tonere kaseta i kertridža, prodaje i servisira štampače i računare, ima bogatu ponudu kancelarijskog materijala i školskog pribora. U njihove usluge spadaju i štampanje, kopiranje i koričenje, kao i izrada reklamnog materijala.

Snabdeveni su sa više od osam hiljada artikala, koje proizvodi više od sto preduzeća. Pored isporuke porudžbina i poseta servisera, imaju i tim koji klijentima nudi savete i predlaže tehnička rešenja. Obezbeđuju zamenske uređaje i u najkraćem mogućem roku rešavaju sve probleme.

Cilj PeriNS-a je da svojim partnerima pruže što bolje usluge, da se zajedno razvijaju i traju.