Pobednici takmičenja „ENIGMA“

01.06.2012.

Data/Images/enigma_01_m.jpgU ENIGMI, takmičenju studenata u prepoznavanju bezbednosnih propusta i rešavanju bezbednosnih problema zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu, kojim se ujedno i završava 112 EXPO, žiri u sastavu dr Ljiljana Topić (Ministarstvo rada i socijalne politike), dr Radenko Rajić (Visoka inženjerska škola strukovnih studija Tehnikum Taurunum, Zemun) i mr Aleksandar Šotić (Tehnikum Taurunum) proglasio je pobednike.

Prvo mesto osvojila je ekipa u kojoj su bili Jelena Minić i Dejan Kukulj, drugi su bili Milica Novković i Nemanja Marinković, a treći Žulijeta Jakovljević i Slađana Andrić.

Svim učesnicima takmičenja, studentima Visoke inženjerske škole strukovnih studija Tehnikum Taurunum iz Zemuna, i to sa studijskih programa Zaštita od požara i spasavanje i Bezbednost i zdravlje na radu, podeljene su zaslužene nagrade, za koje su se pobrinuli donatori, inače i sami učesnici i izlagači na ovom Sajmu: Dom zdravlja „Dr Ristić“, Proizvodnja Mile Dragić i kompanije Todorović, Seibl Trade i GMS. Nagrade im je uručio voditelj projekta 112 EXPO g. Zoran Gligorić.

Do sledeće ENIGME!